Massages

Massage wordt reeds eeuwenlang gebruikt om het welzijn van de mens te verbeteren en het lichaam te helen. Een massage is een kadootje aan jezelf, een moment van rust ervaren en je laten verwennen. Iedereen heeft immers wel eens het gevoel dat de balans om welke reden dan ook even weg is, de stress en spanning overheersen. Dan is het tijd om even naar jezelf te luisteren, een moment vrij te maken voor jezelf, te genieten van een massage, om je daarna weer evenwichtig te voelen. Massage is geen vervanging voor behandeling door een (huis)arts, maar biedt hierbij wel positieve ondersteuning.
                                
De massages vinden plaats in een warme sfeervolle ruimte, en worden in alle rust en met volle aandacht gegeven. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van zuivere plantaardige massageolie en etherische olie. 

De massage is éénzijdig! Jij wordt professioneel gemasseerd en dit is géén uitnodiging voor seksueel contact. Ben je daar naar op zoek, dan kun je rustig verder zoeken. Helaas moet ik dit zo duidelijk omschrijven.
 

Japanse gezichtsmassage

Een Japanse gezichtsmassage duurd ca 25min en is een unieke combinatie van stimulatie van de meridianen (energiebanen) en acupunctuurpunten (tsubo). Het heeft niet alleen een natuurlijke face-lift effect, maar harmoniseert uw lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele niveau.

27

Zweedse massage  

De Zweedse massage duurt een uur, en is in het westen wel de bekendste massagevorm.
Op zijn Zweeds maak je langzaam glijdende bewegingen, kneed je met de bloedsomloop mee richting hart om de bloedsomloop te stimuleren.
Niet alleen de oppervlakkige huid wordt behandeld, ook de gewrichten worden gemasseerd. Ook daardoor kan de bloedsomloop worden gestimuleerd, ontspanning worden teweeggebracht en bewegingen vergroot. Een Zweedse massage is een tamelijk stevige. Om makkelijker te kunnen masseren wordt een massageolie gebruikt.
55€ 

Bio-energetische massage

Een bio-energetische massage duurt ook een uur en is een combinatie van handelingen uit verschillende massage strekkingen o.a. schiatsu, intuïtieve massage, reflexologie. Het is een prettige mengeling van stevige en zachte aanrakingen. De massage bevordert de doorstroming van de energieën in de energiebanen die het lichaam, de geest en de ziel voeden. Er wordt gemasseerd met massageolie gemengd met enkele druppels energetische olie aangepast aan de persoon die gemasseerd wordt.
55€

Hot stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45C. De hitte  en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een harden ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed de warmte vasthouden.

De stenen worden ondergedompeld in een warmtebad en eerst op aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning.Het lichaam word verder los gemaseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

De massage bestaat vooral uit lange rustige cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel

85€ (duur 90 min)

Rug-, schouder- en nekmassage 

Dagelijkse zorgen en stress eisen hun tol, dit voel je het eerst in  de nek en schouders. Deze raken gespannen, spieren blokkeren, een stramme nek, constante vermoeidheid,... Bij deze massage van ongeveer 30 minuten richten we ons op de rug, nek en schouders  waarbij al deze kwaaltjes aangepakt worden.

28

Duo massage

Met z'n tweeën een antistress-massage, samen relaxen op hetzelfde moment en dezelfde ruimte,ondergedompeld in gevoel van rust.

110€

 

 

 

 

 

 

Of kies een van onze andere behandelingen: 

img1241.JPG