Lichaamsbehandelingen 

Peelings & pakkings: echte weldaden voor het lichaam zijn het. Een zuivering van het lichaam waar je danig van geniet dat ook de geest er van opkikkert!

Lichaamspeeling

Lichaamspeeling laad uw huid weer stralen, stimuleert de doorbloeding en verwijdert dode huidcellen. Een lichaamspeeling word met euffleurages uitgevoerd. Dode huidcellen word verwijderd en de gezonde huid wordt gereinigd. Na de douche wordt u nabehandeld met een verzorgende bodylotion en voelt uw huid glad en zijdezacht aan.

27€

Lichaamspakking

Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Ze zorgen voor een nieuwe energie en verstevigen de huid. Door de behandeling worden ook afvalstoffen afgedreven.

Eerst krijgt u een heerlijke bodyscrub die de dode huicellen verwijderd. Daarna wordt de pakking aangebracht en wordt je met een warmtdeken afgedekt. De pakking moet  20minuten intrekken. Daarna wordt de overtollige verpakking verwijderd met een warme douche en de huid ingewreven met een voedende bodylotion. Na een lichaamspakking volet u zich als herbronnen

68€

 

Algenpakking

Ontgift, stimuleert de celstofwisseling en herstelt het vochtgehalte in de huid.

 

Chocoladepakking

Afslankend, zuiverend, stimuleert de doorbloeding en antiverouderend

 

Of kies een van onze andere behandelingen: