Gelaatsbehandelingen

Uw gelaat is de spiegel van uzelf. U ziet eruit zoals u leeft en zoals u zich voelt. Toch kan u de natuur een handje toesteken. Met een op uw huid afgestemde gelaatsverzorging ziet u er in een oogwenk weer stralend en vol zelfvertrouwen uit. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is de gelaatsverzorging op elke leeftijd belangrijk. 

  • classicslineswissexclusivecare.jpg
  • hydroboost.jpg
  • milanaturalswissnaturalcare.jpg
  • skinvital.jpg
Mila d’Opiz biedt innovatieve specialiteiten en een volledig assortiment aan gelaatsverzorgingen en verkoopproducten. Het volledige gamma van Mila d’Opiz (gelaat en lichaam) is zeer uitgebreid en biedt voor elk huidtype en elk huidprobleem een doeltreffende oplossing op maat.
Mila d’Opiz, Zwitserse natuurcosmetica, is een verzorgingsprogramma voor de eigentijdse vrouw en man, die kwalitatieve huidverzorging belangrijk vindt! Het programma is zo samengesteld, dat iedereen het ideale verzorgingsproduct kan vinden, aangepast aan zijn/haar behoefte en budget.

Mila Natural – Swiss Natural Care

Mila Natural is een effectieve, eenvoudige basis huidverzorging voor de jonge, normale, gevoelige tot gestresste huid, of naar irritatie geneigde huid. Het belangrijkste principe om een mooie, strakke huid te behouden, is regelmatige zorg, en dat zou zo vroeg mogelijk moeten beginnen. Elk huidtype, zelfs de zeer jonge huid, heeft behoefte aan de juiste producten om haar te beschermen tegen negatieve omgevingsinvloeden en irritaties, om de vochtbalans op peil te houden en haar frisheid en elasticiteit te behouden. 
Mila Natural bevat ingrediënten als Aloë Vera, Bisabolol en Panthenol die de huid verzachten en haar neiging tot irrritatie laag houden. Mila Natural vertegenwoordigt lichte texturen, is parabeenvrij en perfect geschikt voor de normale, gevoelige tot gestresste huid. Het succesvolle resultaat kan onmiddellijk gezien en gevoeld worden.
1h 55€

 

Hydro Boost – Swiss Hydration Care

Hydro Boost biedt u een verzorgingslijn, die speciaal werd ontwikkeld voor de vochtarme huid.
Door een tekort aan sebum en vocht, droogt de huid uit en wordt ruw en schilferachtig. Dit maakt de huid vatbaarder voor externe irritaties. Hydro Boost is een innovatieve verzorgingslijn die de huid voorziet van actieve vochtreserves en die de beschermingsbarrière ondersteunt gedurende het herstel. Hydro Boost verhindert transepidermaal vochtverlies en optimaliseert zo het vochtvasthoudend vermogen van de huid. Speciaal verzorgende en hydraterende ingrediënten  dringen in de diepere huidlagen en worden daar gedurende verschillende uren opgeslagen. De huid ziet er zichtbaar frisser uit en voelt zijdezacht aan!
 1h 55€

 

Skin Vital  –  Swiss Vitamin Care

  • Vitaliteit, bescherming en energie voor de huid!
  • Unieke liposomen gevuld met Vit A, C, E en Q10!
Al de producten uit de Skin Vital Collectie zijn gebaseerd op een combinatie van de vitale vitamines A, C en E. Dankzij de speciale inkapseling van de vitamines, ondersteunt Skin Vital de microcirculatie van de huid en laat deze frisser en stralender uitzien. In overeenstemming met de behoeften van de huid, werden de producten verbeterd door het gebruik van extra verzorgende ingrediënten.
 
Skin Vital levert de huid energie en vitamines die vernietigd werden door schadelijke omgevingsinvloeden zoals stress, UV-licht en luchtvervuiling. Skin Vital activeert de huideigen krachten en helpt zo om de huid te beschermen tegen negatieve invloeden.
Skin Vital, de fitness trainer voor uw huid !
1h 65€

 

 

 

 

 

Of kies een van onze andere behandelingen: